El PSOE d’Onda destaca els resultats de les polítiques d’ocupació impulsades per Ximo Huguet

El PSOE d’Onda ha destacat els resultats de les polítiques d’ocupació impulsades per l’equip de Ximo Huguet, que han situat al municipi en la taxa del 14% de desocupació front al 30% del 2015 mitjançant el desplegament de diferents programes d’inserció laboral i el funcionament a plena capacitat del Centre de Formació per a l’Ocupació Monteblanco.

‘La creació d’ocupació és un tema primordial sobre el qual continuarem treballant fins a reduir les xifres al màxim. Els resultats són positius, però no són els que ens agradarien, per la qual cosa seguirem posant a la disposició de la ciutadania totes les eines que tenim al nostre abast per a pal·liar la situació de les persones desocupades’, ha explicat Silvia Cerdà, Secretària d’Organització.

De fet, aquest any l’equip de govern liderat per Ximo Huguet destinarà més de 1’5 milions d’euros al foment de l’ocupació, als quals es poden sumar subvencions d’altres administracions. Es tracta d’una inversió que es concretarà en programes de formació per a diferents perfils, ajudes per a empreses que contracten a aturats, beques per a estudiants o en l’assessorament que presta l’Agència d’Ocupació.

‘La gestió en matèria d’ocupació duta a terme en aquestos 4 anys ens està indicant que avancem en la direcció adequada. El descens aconseguit se situa en els 1.300 aturats, no obstant això tenim molt clar que encara queden persones fora del mercat laboral esperant una oportunitat i en elles ens centrarem’, ha afegit Cerdà.

També cal recordar les mesures impulsades per a afavorir l’assentament i l’expansió de l’empresa privada en els polígons industrials de la localitat pels seus beneficis directes en la generació de llocs de treball. Així mateix, en el 2018 les llicències d’obra major han arribat als 20 milions d’euros, xifra que ha crescut exponencialment comparada amb els 3’5 milions de l’any 2015.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.