El PSOE d’Onda denuncia que la Diputació segueix sense pronunciar-se sobre si cedirà l’ús de l’edifici per a la biblioteca

El PSPV-PSOE d’Onda ha denunciat que la Diputació segueix sense pronunciar-se sobre si cedirà l’ús de l’edifici del Consorci Provincial de Bombers per a dotar d’una biblioteca als veïns de la zona Mestre Caballero i ha qualificat de ‘burla a la ciutadania’ l’actitud mostrada per l’ens provincial, ja que ‘en tres anys no han estat capaços d’aportar una resposta’, han assegurat fonts del partit.
‘Instem a l’administració provincial a trencar el seu silenci. Hem enviat diferents cartes sol·licitant una reunió i mai hem obtingut resposta, una actitud impròpia i lamentable d’aquells que haurien d’estar al servei de la ciutadania. Ja és hora que deixen de donar l’esquena als onders i es prenguen de debò aquest assumpte’, ha indicat Asensio Blaya, responsable de Política Municipal.

L’aprofitament d’aquest edifici sense ús propietat de l’administració provincial i construït sobre sòl municipal és una de les millores proposades pels veïns i veïnes en la ronda d’assemblees participatives que els socialistes han mantingut amb els veïns i veïnes dels diferents barris de la ciutat.

‘No entenem aquesta deixadesa, perquè creiem que els veïns i veïnes d’Onda tenen dret a ser escoltats i contestats, siga la resposta positiva o negativa. El que no podem consentir és que bloquegin el tema d’aquesta manera, ja que necessitem una contestació per a poder avançar. Seria tot un detall que el regidor popular del grup provincial es preocupara pel seu municipi, i més perquè es tracta d’un edifici sense ús després de la construcció de les noves dependències per als bombers’, ha afegit Blaya.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.