Onda preveu augmentar les inversions en Educació i situar-les en 315.000 euros

L’Ajuntament d’Onda ha previst incloure en els Pressupostos Municipals del 2019 una partida de 315.000 euros per a inversions educatives augmentant la xifra pel que fa al passat any. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, assegura que “aquest esforç que duem a terme des del govern municipal vindrà acompanyat per les primeres inversions del Pla Edificant de la Generalitat i ens permetrà actualitzar, millorar i incrementar les infraestructures educatives de la localitat. Des de l’inici de legislatura, hem gestionat responsablement per a poder augmentar la qualitat de l’Educació en totes les fases de la vida perquè pensem que és molt important per a augmentar la qualitat de vida de la ciutadania”.

Així, el departament que dirigeix la regidora d’Educació, Encarna Ribes, va a fomentar durant el pròxim 2019 la creació d’una Comissió de Formació en el qual estiguen inclosos tots els centres educatius de la localitat, el CEFIRE, així com docents i representants de mares i pares, a través de les AMPA, per a poder abordar temes formatius que siguen d’interès per a la ciutadania. “És una manera més d’escoltar als nostres veïns i aplicar decisions que els beneficien en el seu dia a dia, però al mateix temps, ens permet implicar-los de forma activa en aquesta presa de decisions, construint la ciutat entre totes i tots”, indica Huguet.

A més, els comptes per a l’any que ve també van a ampliar amb programes com Escola Oberta, per a així poder oferir el servei de conciliació laboral i familiar en tots els centres educatius onders, tenint en compte la seua modificació d’horaris lectius i donant cabuda, gràcies a la col·laboració amb l’àrea de Serveis Socials, a tot l’alumnat en risc d’exclusió, fent d’aquesta escola un espai d’integració real. Per la seua banda, també s’incrementa el contracte amb les Escoles d’Esplai per a poder donar més cobertura en conciliació i tenir en compte la inclusió i la diversitat.

D’altra banda, també anem a assegurar les ajudes municipals per a l’etapa d’educació infantil, tant a les escoles infantils com als centres educatius. Per a aquest equip de govern és molt important l’Educació i ho hem demostrat des del primer dia de la legislatura, tenim el convenciment que una societat formada té més accés a oportunitats i per açò anem a continuar amb aquesta línia d’actuació que ens està donant bons resultats”, conclou l’alcalde.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.