Onda pressuposta 300.000 euros per a ajudes als clubs esportius

L’Ajuntament d’Onda ha previst incloure en els Pressupostos Municipals del 2019 una partida de 291.000 euros per a convenis amb els clubs esportius de la localitat. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha subratllat que “aquests acords amb les associacions involucrades en el món de l’esport són molt importants per a la localitat, ja que els clubs potencien la marca de Ciutat Saludable, que és un dels pilars de la política del nostre equip de govern. cal recordar que, gràcies a aquesta col·laboració, i a les activitats que s’organitzen directament des del departament d’Esports, que dirigeix el regidor Francisco Chalmeta, hem tingut a Onda més de 200 esdeveniments esportius durant el 2018, sense explicar els partits de les competicions regulars de cada equip, amb l’impacte econòmic i social que pot arribar a tenir açò”.

A més, els comptes municipals per al pròxim any tenen previstes diverses obres importants en l’àmbit esportiu. La de més magnitud és la continuació de les obres del nou pavelló esportiu que s’està construint en el solar de Persidecor i que, a l’ésser de llarga durada tenen un caràcter plurianual en els comptes. Però, a més, es van a escometre reformes en les condícies del Trinquet Municipal, “uns treballs que es van a realitzar a instàncies dels onders i dels usuaris perquè l’equip de govern ha estat sempre obert a escoltar a la ciutadania, ho vam demostrar en el dia a dia, però també en decisions com aquesta”. Així mateix, d’acord amb altres grups polítics, se seguirà treballant a millorar l’accessibilitat de les instal·lacions esportives municipals, com ja s’està fent amb el pavelló Víctor Cabedo. A més, cal ressaltar que la partida d’Esports del 2019 preveu duplicar les ajudes als esportistes d’elit de la localitat.

Huguet ha conclòs dient que “Onda és una ciutat que està integrada en la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables i per a nosaltres l’esport és de vital importància per a la salut de la ciutadania, per açò anem a apostar per seguir treballant en l’adreça de potenciar l’esport de base a través dels clubs i per a seguir atraient grans esdeveniments esportius que puguen col·laborar a millorar l’economia local. cal recordar que tot açò ho anem a fer sense incrementar els impostos als onders i augmentant els serveis dels quals poden gaudir fins al moment”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.