Onda invertirà 100.000 euros a millorar diferents punts turístics

L’Ajuntament d’Onda continua apostant per millorar els recursos turístics de la localitat. Així, el consistori preveu incloure en els Pressupostos Municipals del 2019 una inversió de 100.000 euros per a dur a terme millores en el Molí de la Reixa, la Cova de l’Algepsar i l’antiga presó. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “des del departament de Turisme, que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, s’està treballant i gestionant constantment per a millorar els recursos turístics que disposem en la localitat. Onda té un excel·lent patrimoni cultural i natural que ensenyar i estem convençuts que pot ser un bon recurs per a l’economia local. Per açò seguirem tractant d’incrementar les visites a la nostra localitat i desenvolupant polítiques que la facen més atractiva, tant per a aquests visitants com per als nostres veïns. Cal destacar que, totes aquestes millores incloses en la proposta de Pressupost, es van a dur a terme sense incrementar els impostos a la ciutadania i fins i tot suprimint algunes taxes per a reduir la pressió fiscal, sense la necessitat de reduir serveis oferits pel consistori i disminuint el deute municipal”.

 

Tant és així que, en aquestes partides de Turisme, el consistori té previst destinar 75.000 euros per a millorar l’experiència del visitant que decideix incloure Onda en la seua ruta turística, del tipus que siga, professionalitzant l’atenció amb l’engegada d’un equip d’informadors turístics que treballaran en la localitat. A més, existeix una partida destinada a l’organització d’esdeveniments que puguen servir també com a atractiu per a les visites a la localitat. “Durant l’any 2018 totes les fires que s’han organitzat han sigut un èxit de participació i han suposat un impuls per a l’economia del sector turístic de la localitat, per açò anem a seguir apostant en el 2019 per consolidar-les i millorar-les en aquells aspectes que ens van suggerint els sectors implicats, perquè tenim clar que la ciutat la construirem entre tots. Per açò, per al pròxim any també es preveu que se seguisca treballant en el desenvolupament del Pla Estratègic de Turisme, per a seguir impulsant l’activitat”, ha indicat l’alcalde.

 

D’altra banda, quant a Comerç, que també és un àrea depenent del tinent d’alcalde Ángel Badenas, i que guarda molta relació amb el departament de Turisme, el consistori preveu destinar en 2019 altres 100.000 euros per al desenvolupament del Pla d’Acció Comercial elaborat durant aquest 2018, que es tracta d’una revisió del que ja es va redactar en el 2004. “El pròxim any s’executarà el projecte del bulevard del País Valencià, la qual cosa significarà una acció més d’impuls al comerç local. Cal recordar que aquest desenvolupament ve reflectit dins del citat pla d’acció i va a suposar una important millora per al sector comercial”, ha conclòs Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.