Onda inicia les obres del segon parc caní en la localitat

L’Ajuntament d’Onda ha iniciat les obres del nou parc caní. La ciutat summa així el seu segon parc caní en un entorn paisatgístic inigualable enfront del Montí, darrere de la caserna de la Guàrdia Civil, i que comptarà amb unes prestacions similars al situat al carrer Sogorb, al costat del Skatepark. El tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Ángel Badenas, afirma que “la ciutadania compta per a aquest govern, per aqueix motiu el consistori va decidir crear aquest espai davant el notable nombre de peticions de la població. D’aquesta forma els veïns i veïnes amb mascotes de la zona oest de la ciutat no hauran de desplaçar-se fins a l’altre extrem del municipi per a gaudir d’un centre d’aquestes característiques”.

El recinte estarà completament barrat perquè les mascotes puguen socialitzar entre elles, però sempre sota la vigilància dels seus responsables. També s’aplanarà el terreny en una sola plataforma perquè els animals estiguen visibles en tot moment i s’instal·larà una porta xicoteta i mobiliari urbà, com, per exemple, bancs. La infraestructura s’ha dissenyat prenent com a base la renovació del primer parc caní, que va dur a terme l’equip de govern i ja es va consensuar amb membres de la protectora d’animals de la localitat, Segunda Oportunidad.

Ángel Badenas ha conclòs dient que “aquest equip de govern, dirigit per l’alcalde Ximo Huguet, es caracteritza per no realitzar obres innecessàries amb gran cost, però sí que són útils per a la ciutadania. Amb aquest nou espai públic volem millorar els serveis de la ciutat i que la població puga gaudir de noves infraestructures reals i que augmenten la seua qualitat de vida”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.