Onda concedeix una nova llicència d’obres per més de 3 milions d’euros

L’Ajuntament d’Onda, a la Junta de Govern Local, ha aprovat una nova llicència d’obres per valor de 3.645.267,73 euros a una empresa situada al terme municipal onder per a la modificació de la seua activitat i la creació d’una plataforma logística. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “aquesta nova llicència d’obres per a un dels nostres polígons industrials és un exemple que la ciutat continua avançant en matèria econòmica. El creixement d’empreses en el nostre municipi és un fet destacable i que cada vegada es dóna amb major freqüència, indicant que s’està gestionant amb responsabilitat per a facilitar que existisquen noves oportunitats per a tothom”.

Així, vistos els projectes tècnics ambientals i d’activitat, una vegada finalitzats tots els tràmits, l’òrgan competent ha elevat un dictamen favorable i la companyia podrà iniciar les obres d’ampliació quan ho considere oportú. Huguet ha destacat que “aquestes inversions a Onda sempre signifiquen que estem millorant, ja que, si les empreses creixen, també ho fan els llocs de treball en la nostra localitat i podem oferir un millor futur per a la ciutadania, ja que tindre una ocupació de qualitat és fonamental per al desenvolupament d’un projecte de vida”.

Finalment, l’alcalde ha recordat que “des de l’inici de la legislatura, hem tingut com a prioritat l’ocupació, sempre dins de les possibilitats i les competències de l’Ajuntament. Hem apostat per la diversificació de l’economia, però tenint molt present que la indústria ceràmica ha de ser un dels motors que la impulse perquè ho portem en l’ADN onder. Tant és així que, en aquests tres anys i mig, la xifra d’aturats ha tingut un descens continuat i la taxa d’atur ha passat del quasi 30% al 14% que tenim hui dia” i ha afegit que “hem de continuar treballant en aquesta línia perquè queda molt per fer i perquè no ho podem fer sols, si no amb la col·laboració de les altres administracions i de les empreses que han d’apostar per l’ocupació de qualitat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.