Onda actualitza el pla d’acció comercial per a dinamitzar l’economia local

L’Ajuntament d’Onda ha actualitzat el pla d’acció comercial amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i ho ha presentat aquesta vesprada als comerços de la ciutat. Per a la seua realització s’ha fet un estudi de la situació actual per a conèixer les necessitats tant dels establiments com de la ciutadania. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha afirmat durant la presentació que “el pla estratègic datava de 2004, per la qual cosa era totalment necessari adaptar-ho amb informació de consum, poblacional i comercial actuals. Les empreses locals són un motor econòmic i dóna vida als carrers de la ciutat, per la qual cosa treballarem per incentivar el consum”.

El pla contempla 4 línies d’actuació. La primera d’elles és dinamitzar el comerç del centre urbà amb un pla d’actuació en el mercat municipal, activar rutes turístiques pel centre històric i dur a terme mesures per a la implantació de noves activitats econòmiques. La segona tracta de modernitzar l’oferta comercial d’Onda amb programes de formació, de transformació digital dels comerços, entre altres coses. La tercera cerca posicionar Onda com a destinació comercial, ja que moltes persones opten per realitzar les seues compres fora de la localitat, per a açò, es durà a terme un pla de promoció del comerç onder i es crearà un showroom multimarca de productes ceràmics al centre urbà d’Onda. L’última línia d’actuació millorarà l’urbanisme comercial amb la reurbanització de l’avinguda País Valencià, una intervenció paisatgística, instal·lació de senyals comercials, crear entorns amigables amb les persones majors, millorar la instal·lació del mercat no sedentari setmanal, consolidar els eixos comercials secundaris, com algunes de les intervencions principals.

Durant la trobada d’avui, els comerços onders han rebut els resultats i conclusions de l’estudi realitzat perquè disposen de la informació necessària per al seu negoci. Així mateix, han conegut de primera mà totes les actuacions que es duran a terme. Ángel Badenas, ha destacat que “l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet es caracteritza per saber escoltar, per la qual cosa treballarem i col·laborarem amb els comerços locals per a realitzar i engegar aquest pla estratègic amb el qual fer front a la disminució del consum en xicotets comerços i l’auge de les compres per internet. Som conscients del potencial que té Onda quant a l’oferta comercial i de serveis per a tota la comarca, per açò anem a seguir apostant per referenciar a la nostra ciutat com a capital en aquests aspectes i així diversificar l’economia”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.