El PSOE d’Onda defensa els Pressupostos socials i de futur del 2019

El PSPV-PSOE ha defensat els Pressupostos del 2019 plantejats per l’equip de govern de majoria socialista liderat per Ximo Huguet pel seu marcat caràcter social i per l’aposta de futur que realitzen en benefici de la ciutat i els onders.

‘Els comptes del 2019 són sinònim de progrés i noves oportunitats per a la ciutadania, i són el resultat d’un full de ruta que ha estat capaç de retornar la dignitat a la situació econòmica de l’Ajuntament amb una gestió eficient que ha reduït el deute a la meitat, ha congelat i suprimit impostos, alhora que ha millorat els serveis prestats sense demanar ni un préstec. Per aquest motiu aquestos pressupostos albiren projecció de futur i inversions importants per a Onda’, han explicat fonts del partit.

Els socialistes han recordat que les polítiques socials marcaran l’activitat municipal del proper any, en el qual les inversions s’incrementen un 13% respecte a aquest any arribant als 400.000 euros. En aquest sentit, s’iniciaran els projectes dels Fons Feder cofinançats per la Unió Europea, que suposaran 5 milions d’euros per transformar la ciutat. Així mateix, es destinaran 1’3 milions al foment de l’ocupació amb la finalitat de continuar millorant la qualitat de vida dels veïns i veïnes.


‘Aquestos pressupostos continuen demostrant la nostra ferma voluntat per atendre les necessitats dels onders i dibuixen una ciutat de futur per a tots i totes, en la qual s’escolta als agents socials i s’avança cap al projecte col·lectiu de ciutat plantejat pels socialistes’, han afegit les mateixes fonts.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.