El PSOE denuncia la política sense sentit del PP davant la decisió ciutadana d’eliminar l’Espai Cultural del Raval de Sant Josep


El PSPV-PSOE d’Onda ha denunciat la política sense sentit del Partit Popular duta a terme en l’anterior legislatura davant la decisió de la ciutadania d’eliminar l’Espai Cultural del Raval de Sant Josep, projecte escomès en l’anterior mandat que ha rebut la negativa dels onders en convertir-se en la proposta més votada dels Pressupostos Participatius.


Una vegada més el procés dels Pressupostos Participatius ha tret a la llum una forma de governar del PP molt allunyada del diàleg, el consens i els interessos dels onders. Destinar recursos públics per dur a terme un projecte que els onders decideixen eliminar 4 anys després demostra que als populars poc els importen les necessitats dels veïns i veïnes. La nostra manera d’entendre la política passa per la participació i pel contacte directe amb la ciutadania per millorar Onda entre tots i totes’, ha assenyalat Asensio Blaya, Secretari de Política Municipal.


En aquest sentit, l’equip de govern de majoria socialista liderat per Ximo Huguet ha obert la gestió a la participació ciutadana impulsant els Pressupostos Participatius o altres mecanismes de consulta vinculats als projectes dels Fons Feder, a més de la creació de diferents consells municipals o la celebració d’assemblees participatives als diferents barris de la ciutat.


Està clar que donar veu als veïns i veïnes no ha format part de la gestió popular, que ha preferit apostar per les obres improductives i faraòniques. No es pot governar d’esquena a la ciutadania. Necessitem gestors responsables amb els peus a terra i preocupats per les necessitats reals de les persones.  Nosaltres no aprovem aquesta manera de governar, per la qual cosa continuarem escoltant als onders’, han explicat les mateixes fonts.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.