El Mercat de Nadal d’Onda finalitza amb un gran èxit de participació

El Mercat de Nadal ha omplert el centre d’Onda amb multitud de persones que s’han acostat a fer les seues compres en els stands dels comerços locals i per a gaudir de la varietat d’activitats organitzades durant el cap de setmana. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat que “aquesta edició ha sigut tot un èxit. Els canvis realitzats com el trasllat al Pla, com sol·licitaven els comerciants, la instal·lació d’una carpa perquè les activitats puguen celebrar-se sense cap problema, encara que hi haja inclemències meteorològiques, i afegir novetats en la programació per a tots els gustos, ha atret a un gran nombre d’assistents, demostrant que en la nostra ciutat podem trobar tot el que necessitem”.

 

En la jornada d’avui els xiquets i xiquetes han rebut il·lusionats la visita de la Patrulla Canina, amb la qual han pogut fer-se fotos i imprimir-les a l’instant per a poder portar-li-les de record. També han pogut jugar al camp de Bubble Kids i aprendre sobre globoflèxia, pintacares i a realitzar targetes de nadal. Tampoc han volgut perdre’s l’actuació de teatre-balle ‘El Petit Príncep Xou’. Unes altres de les novetats d’aquesta edició ha sigut el torneig de ‘Super Mario Kart 8 Deluxe’, tallers de batucada de la SAMVO i sobre reciclatge per Restauro Taller d’Art. Així mateix, diversos visitants han assistit a una interessant xarrada al voltant de la osteopatia per Celia Sánchez.

 

Ángel Badenas ha conclòs dient que “continuarem millorant el Mercat de Nadal en les pròximes edicions, treballant amb els comerços locals, ja que aquest equip de govern que lidera l’alcalde, Ximo Huguet, es caracteritza per escoltar a la ciutadania i valorar sempre quin és la millor opció. Ara, és temps d’avaluar i veure en quins aspectes podem millorar per a l’organització d’aquest esdeveniment i uns altres similars en el pròxim any” i s’ha mostrat satisfet “per l’acolliment que ha tingut per part de la ciutadania, que ha fet les seues compres durant la fira, incentivant i potenciant l’economia local”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.