Conselleria d’Educació planteja la construcció d’un nou centre Sambori

Després dels estudis oportuns, la Conselleria d’Educació planteja la construcció d’un nou centre Sambori en el mateix solar en el qual es troba actualment. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que, “després de valorar la proposta de reforma integral que sol·licitem, els tècnics han considerat que serà més positiva la reconstrucció d’un nou centre. D’aquesta forma, després de l’actuació que es preveu des de l’ens autonòmic i gràcies al pla que ens transfereix les competències per a la millora d’infraestructures educatives, el Sambori es beneficiarà amb unes noves instal·lacions totalment adaptades a la nostra època i açò beneficiarà a moltes famílies onderes”.

Així mateix, la direcció general de Planificació Educativa està valorant els informes realitzats per l’Ajuntament per a prendre una decisió referent a augmentar el nombre de línies educatives d’aquest centre infantil i incrementar d’aquesta manera les places públiques d’aquesta etapa educativa a Onda. “Aquest equip de govern, des de l’inici de legislatura, ha  gestionat responsablement per a poder augmentar la qualitat de l’Educació en totes les fases educatives perquè pensem que és molt important per a augmentar la qualitat de vida de la ciutadania”, ha assegurat Huguet.

Cal recordar que amb el Pla Edificant, a més de les millores en l’escola infantil i en els centres educatius de Primària, l’equip de govern va a complir un compromís adquirit amb la Secció de l’IES Serra Espadà, atenent les necessitats dels veïns d’Onda i dotant a la ciutat d’un segon institut independent, facilitant la funcionalitat i la millora de cadascun dels centres. “Gràcies als treballs duts a terme per les àrees d’Urbanisme i Educació, dirigides per Marta Piquer i Encarna Ribes respectivament, prompte l’alumnat onder podrà gaudir d’aquestes millores, que cal destacar que s’han consensuat amb les direccions dels centres educatius afectats, que al final són els que millor coneixen la situació de les infraestructures”, ha conclòs Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.