10 onders finalitzen amb èxit el taller d’Ocupació Onda VI

El ‘Taller d’Ocupació Onda VI’ sobre agricultura ecològica i activitats auxiliars en agricultura, que finalitza avui, ha comptat amb 10 onders que han pogut millorar la seua qualificació i inserció en el món laboral. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas i el director territorial d’Ocupació, José Vicente Andrés, han acudit a l’acte de clausura del curs. L’alcalde d’Onda, destaca que “aquest curs encaixava amb els perfils professionals que demandava el mercat en aqueix moment, per aquest motiu decidim sol·licitar la subvenció per a aquest projecte, ja que volem organitzar cursos i programes que asseguren una inserció professional”.

Un total de 10 persones aturades, majors de 25 anys, han rebut una formació pràctica i teòrica de 2.000 hores de les dues especialitats. Una vegada superat el curs, els alumnes reben els certificats de professionalitat de nivell 1 i de nivell 2. Així mateix, els estudiants han comptat en tot moment amb docents especialitzats en la matèria. Per a la realització d’aquest taller, el consistori va obtenir una subvenció de 200.000 euros de Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Ximo Higuet insisteix que tots els nostres ciutadans compten amb una ocupació farà créixer la ciutat d’Onda, per la qual cosa treballarem a aconseguir oportunitats per a tots, no volem deixar-nos a ningú pel camí”.

Ximo Huguet, conclou que “encara que l’Administració Local no té la competència directa en matèria d’ocupació, des de l’Ajuntament seguirem fent tot el que estiga en les nostres mans per a millorar les oportunitats d’ocupació a Onda, ja siga amb l’organització de cursos, millorant l’oferta formativa; perquè complisca amb les necessitats reals de les empreses i així assegurar una posterior inserció; o incentivar la contractació de nou personal, creant posats d’ocupació de qualitat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.