Onda prepara uns comptes per al 2019 sense pujada d’impostos i amb rebaixes fiscals

‘Ajuntament d’Onda ja ha començat a preparar els pressupostos del pròxim any. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, explica que “el departament d’Hisenda, que dirigeix la regidora Silvia Cerdà, ja prepara els comptes del 2019 que no preveuen cap pujada dels impostos i que, a més, contemplen rebaixes fiscals per a seguir creixent com a ciutat i augmentar les oportunitats per a la ciutadania. Aquest equip de govern té molt clar que estem en el bon camí en l’avanç d’Onda, per açò anem a mantenir les polítiques que ens han portat a aquesta bona senda fins al final, utilitzant totes les eines que estiguen a l’abast del consistori per a millorar la qualitat de vida dels onders, que ha sigut nostra màxima preocupació des del principi de la legislatura”.

El primer edil de la localitat argumenta que “encara no tenim recopilades totes les dades econòmiques per al pròxim exercici, per tant no podem avançar molt més, però estudiant la situació del consistori sí que tenim clar que els comptes del 2019 van a tenir un marcat caràcter social, de col·laboració amb el teixit associatiu de la localitat per a resultar el més inclusius possible, però també van a ser uns pressupostos inversors, ja que comptem amb els Fons Feder de la Unió Europea que vam aconseguir gràcies a l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat que vam elaborar al principi de la legislatura i que va a suposar una inversió de 5 milions d’euros per a la transformació d’Onda en els pròxims anys”.

Huguet també posa de manifest la intenció del govern de consensuar les intervencions amb els grups polítics, amb la ciutadania i amb les associacions. “Volem tenir els millors pressupostos per a la localitat i per açò anem a comptar amb l’opinió del major nombre de gent possible. És una màxima del nostre equip voler construir la ciutat entre tots i en açò anem a treballar”, conclou.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.