Onda ofereix cinc beques de treball per a persones amb discapacitat

L’Ajuntament d’Onda ofereix cinc beques per a persones amb discapacitat per a afavorir la integració d’aquestes i proporcionar-los una oportunitat i experiència d’accés al mercat laboral. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, explica que “des del departament que dirigeix la tinent d’alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella, s’engeguen aquestes ajudes per a generar oportunitats entre els sectors que tenen més complicat l’accés a llocs de treball amb la finalitat de facilitar una inserció que a voltes resulta complicada. Dins de les possibilitats del consistori, aquest equip de govern treballa perquè la ciutat avance sense deixar-se a ningú en el camí i oferint oportunitats per a tots”.

En aquest cas, les beques suposen exercir diferents activitats durant dos mesos consecutius i estan dirigides a persones amb discapacitat psíquica, mental, física o sensorial de, almenys un 33%, que no siga incapacitant per al desenvolupament d’aquesta labor. Així mateix, estan dirigides a persones en situació de desocupació que no tinguen una altra ocupació o participació en activitats empresarials, que la seua edat estiga compresa entre els 18 i els 64 anys i que posseïsquen el veïnatge d’Onda. Les sol·licituds es podran presentar en el consistori d’Onda a partir de demà divendres.

“L’objectiu primordial de les presents beques és afavorir el dret a la integració de les persones amb discapacitat en el món laboral. És important que adquirisquen una experiència com aquesta que els puga servir per a promocionar-se i adquirir una sèrie de coneixements que es puguen aplicar en altres treballs. Amb iniciatives com aquesta facilitem que Onda siga una ciutat més integradora i se sume a una gran quantitat d’accions d’inclusió que es desenvolupen des de l’Ajuntament i que ens permeten ser un referent en aquests temes”, conclou l’alcalde.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.