Onda impulsa uns tallers per a potenciar les activitats innovadores

L’Ajuntament d’Onda organitza una sèrie de tallers gratuïts amb la col·laboració del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI), sota el títol Onda Innova, per a tractar d’identificar i potenciar les activitats innovadores en la localitat. Així, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “és una col·laboració molt positiva amb el CEEI que s’ha pogut donar gràcies al treball de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas. Els tallers de formació van dirigits a emprenedors de la localitat, perquè tenim com a objectiu col·laborar en la mesura del possible que els negocis que s’estan començant o que ja estan desenvolupats a Onda tinguen al seu abast eines que els permeten créixer i seguir potenciant l’economia local”.

Les activitats formatives es realitzaran el 13 de desembre, amb ‘Motivación para emprender’; el 20 de desembre: ‘Tendencias y oportunidades, cómo detectarlas’; el 10 de gener que s’impartirà ‘Creatividad para emprendedores y empresas’ i el 17 de gener: ‘Modelo de negocio. Plan de empresa’. Totes s’impartiran al tercer pis de la Casa de la Cultura en horari de 15 a 19 hores. Les inscripcions ja estan obertes i es podran realitzar fins al pròxim 10 de desembre al SAT. El professorat estarà compost per personal del CEEI i es podran inscriure fins a 20 persones.

Des del consistori expliquen que l’objectiu d’aquests cursos és potenciar els recursos personals de les persones emprenedores participants i treballar la intel·ligència emocional per a desenvolupar habilitats emocionals que incrementen la pròpia competència, els nivells de benestar i el rendiment personal i professional, que es tradueixen en millors resultats en els diferents àmbits. A més, s’ensenyaran diferents tècniques de creativitat i com aplicar-les durant el taller amb l’objectiu de millorar i diferenciar els projectes de les persones emprenedores que participen en aquests tallers. Una altra part fonamental serà la introducció a les tendències i oportunitats, així com metodologies i eines per a detectar tendències. D’altra banda, es durà a terme una introducció i explicació dels diferents models de negoci que existeixen, així com l’explicació del pla d’empresa i com desenvolupar-ho. També es donaran a conèixer diferents tècniques de presentació de projectes de cara a concursos, cerca de finançament i cerca d’inversió.

L’alcalde ha assegurat que “des de l’inici de la legislatura hem volgut facilitar el treball de les empreses d’Onda, independentment de la grandària que tinguen. Sabem la importància que tenen els emprenedors per al teixit econòmic local, ja que són un bon motor. Aquests cursos cerquen facilitar-los tècniques per a innovar en el seu dia a dia i obtenir millors resultats en els seus negocis, veient casos d’èxit i la manera d’aplicar-los a les seues empreses”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.