Onda col·loca seients en les graderies del poliesportiu municipal

L’Ajuntament d’Onda ha instal·lat 318 seients en el poliesportiu municipal. El regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, ha explicat que “ha sigut una actuació que s’ha dut a terme des del consistori gràcies al diàleg que mantenim amb els clubs i amb els usuaris, que ha sigut una constant des que vam governar a Onda l’equip que lidera l’alcalde, Ximo Huguet. Volem construir la ciutat entre tots i per açò anem a escoltar sempre a la ciutadania, en aquest cas, a la qual més relació té amb aquestes instal·lacions que s’han vist millorades”.

La instal·lació dels seients ha tingut un cost total de 6.500 euros i s’han mantingut els colors corporatius dels clubs d’Onda que a més són els que mantenen altres instal·lacions esportives, donant uniformitat i unificant la imatge de totes les que formen part d’aquesta ciutat esportiva. Cal destacar que el pavelló poliesportiu municipal té 35 anys i no s’havia dut a terme cap reforma en aquestes graderies.

Chalmeta ha assegurat que “Onda està dins de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, per açò aquest govern ha desenvolupat una política enfocada en aquest sentit en moltes decisions que hem pres. Aquesta xicoteta reforma és solament una més de la gran quantitat que s’han efectuat per a millorar les instal·lacions esportives de la localitat però, a més, anem a seguir fent-les per a millorar les infraestructures, ja que cada vegada acollim més esdeveniments esportius, significant un gran avanç per a la ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.