Onda canviarà la il·luminació de dos edificis amb els fons europeus

L’Ajuntament d’Onda té previst dur a terme un canvi en la il·luminació interior dels edificis municipals i fomentar l’estalvi en el consum energètic i econòmic amb el cofinançament dels Fons Feder de la Unió Europea. Així, quan finalitze la fase administrativa s’iniciarà amb el canvi de lluminàries en la casa consistorial i en el Centre d’Integració de Majors (CIM). L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha assegurat que “anem a començar per aquests dos edificis municipals, però la intenció de l’equip de govern és seguir amb projectes d’aquest tipus que, encara que requereixen una inversió inicial, van a suposar un estalvi a llarg termini, tant en el tema econòmic com en energia, fent així que disminuïm l’impacte ecològic del consum i fomentant una ciutat més sostenible”.

Aquest projecte de canvi d’il·luminació en les dues instal·lacions municipals compta amb un pressupost de prop de 46.000 euros i cal recordar que es va a finançar amb els Fons Feder de la Unió Europea que va obtenir l’equip de govern gràcies a l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada (EDUSI) que es va elaborar a l’inici de la legislatura i que va a suposar una inversió de 5 milions d’euros per a la transformació d’Onda. L’alcalde assegura que “es tracta d’instaurar polítiques que vagen encaminades a millorar el futur de la localitat, perquè tenim una manera de fer Europa i una manera de fer Onda. Per açò, aquesta EDUSI ens permet dur a terme projectes que van a incrementar la qualitat de vida de la ciutadania, incidint sobre valors de respecte al medi ambient, però també de sostenibilitat econòmica i social”.

Huguet ha conclòs dient que “des que vam governar a Onda s’està demostrant que la gestió responsable és, a més, efectiva. Tenim una forma de fer Europa i una forma de fer Onda. Estem duent a terme accions que milloren el dia a dia de la ciutadania sense augmentar els impostos i atorgant cada vegada més serveis als onders. Pensem que hem iniciat un bon camí, però tenim el convenciment que hem de seguir treballant perquè està situació millore cada vegada més i construir la ciutat entre tots”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.