Més de 160 estudiants d’Onda participen en una nova edició del programa de l’UJI «Connecta amb la Ciència»

La vuitena edició de les jornades científiques de l’UJI Connecta amb la Ciència ha arribat a la localitat d’Onda, on avui s’han celebrat quatre tallers amb la participació de 86 estudiants de quart de l’ESO de l’IES Serra Espadà. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; el regidor de Joventut, Asensio Blaya, i el director de l’Aula d’Onda, Joan Feliu, han visitat els tallers que s’han desenvolupat al Casal Jove.

Concretament, l’alumnat del IES Serra Espadà ha pogut participar en quatre tallers: La pila d’hidrogen, relacionat amb el Grau en Enginyeria Química; Els camins dels residus sòlids urbans, impartit pel Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials; Descobreix les matemàtiques que s’amaguen en el cinema i les sèries de TV, del Grau en Matemàtica Computacional i Dissecció del cervell, de Medicina.

Les activitats continuaran demà amb els tallers Construcció de Gratacels, Que hi ha al que mengem, Pila d’hidrogen i Camins de residus, als que assistiran 81 alumnes dels centres Maria Rosa Molás i Virgen del Carmen.

Aquesta edició de Connecta amb la Ciència es desenvolupa al llarg de tot el mes de novembre i principi de 2019 a nou municipis de les províncies de Castelló, Terol i València i comptarà amb la participació de més de 2.300 alumnes de 44 centres de secundària. L’objectiu d’aquesta iniciativa es promoure els estudis científics i tècnics entre l’alumnat de 4t d’ESO ja que mitjançant tallers pràctics, xerrades i mostres, l’alumnat de Secundària pot conèixer diferents aspectes dels graus científics de la Universitat Jaume I.

Aquesta iniciativa es realitza en les diferents Seus del programa Campus Obert, de manera que es facilita l’accés a les mateixes als centres de secundaria de les comarques mes llunyanes de Castelló.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.