El PSOE d’Onda denuncia que el PP no ha proposat res en tota la legislatura

El PSPV-PSOE d’Onda ha denunciat la incapacitat del Partit Popular per fer propostes i la ‘nul·la col·laboració’ en assumptes municipals al llarg de la present legislatura, i ha qualificat de ‘molt negativa per als interessos dels onders’ l’actitud mostrada.


En més de tres anys no hi ha hagut ni una sola proposta damunt la taula per part del PP. És més, s’han oposat a cadascuna de les millores que hem plantejat, mostrant així el seu nul interès per la ciutat i pels onders. No podem entendre aquesta actitud, ja que reflecteix que el present i el futur de la ciutadania poc els importa’, ha assenyalat Silvia Cerdà, Secretària d’Organització.


Els socialistes han exemplificat la ‘constant negativa’ dels populars mostrada en sessions plenàries, en les quals s’han oposat al desenvolupament d’inversions importants per a la ciutat com la construcció d’un segon centre de secundària a través del Pla Edificant, els Fons Feder o la modificació d’usos i volumetries per al desenvolupament dels polígons industrials.


Per als socialistes les necessitats dels veïns i veïnes estan per damunt de tot, per la qual cosa ens sembla molt trist que en tres anys els populars hagen estat incapaços de prendre’s seriosament la seva tasca i hagen deixat de costat als onders d’una manera tan clara. S’han limitat a votar en contra de tot i això només demostra que ni volen que Onda avance ni volen millorar el benestar de la ciutadania, doncs han tancat la porta a projectes tan importants com el Pla Edificant’, han explicat les mateixes fonts.

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.