El Pacte de la Ceràmica augmenta un 21% el Pressupost per a 2019

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica comptarà amb un pressupost de 186.258 euros per a l’any 2019, un 21% més respecte al pressupost inicial de 2018. El Consorci durà a terme projectes per a assegurar la continuïtat de les empreses de la zona i fomentar la generació d’ocupació durant pròxim any. El president del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica, Ximo Huguet, ha afirmat que “donat els bons resultats obtinguts, sent l’entitat amb més empreses adherides a nivell nacional, seguirem avançant en aquesta línia, assegurant la continuïtat d’empreses viables en perill de desaparèixer i així evitar la pèrdua de capital econòmic i llocs de treball, a més de proporcionar als emprenedors una alternativa per a establir-se, diferent a la creació ‘des de zero’ de la seua empresa”.

 

Dins del Pressupost també es desenvoluparà un àrea de formació específica en col·locació de revestiment ceràmic, on a través d’un curs específic teòric-pràctic, es tractarà de proporcionar els coneixements necessaris a aturats per a facilitar la reinserció en aquest sector, ja que el mercat actual està demandant aquest tipus de professionals. Així mateix, el projecte contractarà dos tècnics especialistes en empreses, un coordinador docent i un auxiliar administratiu.

 

El Consorci mantindrà l’execució de programes que afavorisquen el desenvolupament de l’esperit emprenedor, el suport a les iniciatives empresarials i la millora de l’empleabilitat. Per a açò es realitzaran accions formatives que donen resposta a la demanda del sector ceràmic actual, adequant la formació a les necessitats reals de les empreses. “D’aquesta manera, és possible obtenir més i millors resultats i afermar-ho com una eina que, des de la concertació social i política, permeta la reactivació econòmica i la generació d’ocupació, estable i de qualitat, en els municipis consorciats”, ha assegurat Ximo Huguet.

 

El president ha conclòs dient que “continuarem treballant conjuntament perquè és la millor manera de desenvolupar polítiques d’activació d’ocupació que siguen afectives i dinamitzen l’economia de la zona. També avaluarem contínuament el funcionament de les accions engegades per a adaptar-les i aconseguir els objectius proposats” i agraeix “als diferents Ajuntaments que formen part del Pacte per la seua implicació i compromís”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.