Conselleria veu possible situar la futura residència de majors al solar annex al Monteblanco

L’Ajuntament d’Onda ha obtingut una resposta positiva per part de la Conselleria per a, possiblement, situar la futura residència per als majors de la localitat i la comarca en el solar annex al Centre de Formació de l’antic col·legi Monteblanco. Els serveis tècnics de la Direcció general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives veuen amb bons ulls aquesta ubicació i a partir d’ara se cercaran els requisits i les fórmules per a dur a terme la construcció d’aquest centre tan necessari.

 

Huguet ha explicat que “hem oferit diversos solars a la Conselleria per a la futura residència i aquest és l’únic que complia amb els requisits, ja que ha de tenir aproximadament 5.000 metres quadrats. Tenim clar que és una necessitat i anem a seguir insistint perquè siga una realitat al més prompte possible amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, que és qui té competències en la matèria. Entre totes les administracions hem de concretar ara la fórmula per a la construcció d’un centre d’aquestes característiques que podria tenir una capacitat per a 80 places, totes elles de titularitat pública”.

 

Les dades indiquen que a Onda hi ha 4.134 persones majors de 65 anys d’un total de 25.028 habitants, que sumats als quasi 4.000 que existeixen en la comarca i zona d’influència de la ciutat “posen de manifest la necessitat d’una residència d’aquestes característiques. Cal destacar que des que va donar inici la legislatura, la construcció d’aquest centre ha sigut una reivindicació de l’equip de govern cap a la Conselleria i que sempre hem tingut una bona resposta sobre aquest tema”, ha indicat Huguet.

 

L’alcalde ha conclòs dient que “ara haurem de valorar les formes més adequades per a la seua construcció i treballar conjuntament amb Conselleria perquè aquest centre siga una realitat amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de vida dels ciutadans d’Onda”.

P

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.