Onda inicia sota la pluja l’edició 150 de la Fira amb deu dies de festa

La ciutat d’Onda ha iniciat el 150 aniversari de la Fira d’Onda 2018. Malgrat la gota freda que afecta a la província, els onders han demostrat les seues ganes de festa i han participat en alguna de les celebracions.

 

Malgrat la pluja, els veïns del municipi no han volgut perdre’s la ‘Crida de la Reina’, Anna Peña, que ha donat començament a 10 intensos dies de festa. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, anima a “gaudir de la gran quantitat d’activitats festives, culturals i musicals per a tots els públics organitzats per a aquesta setmana” i afig que “l’Ajuntament informarà dels possibles canvis en el programa que puguen produir-se aquest cap de setmana a causa de les pluges”.

 

La inauguració de la fira d’atraccions ha hagut de suspendre’s per les previsions meteorològiques, encara que el recinte firal romandrà obert durant la celebració de la Fira. Així mateix, el tradicional correfoc no ha pogut celebrar-se.  No obstant açò, sí que s’ha pogut inaugurar la Tasca del Tord, ja que se celebra a la carpa situada a la plaça d’Espanya. La climatologia no ha minvat les ganes de festa de la ciutadania i els onders han acudit al centre de la ciutat per a viure l’inici de la Fira.

 

Així mateix, les penyes han celebrat intensament l’arrencada de la 150 edició de la Fira en els seus casals. Passada la mitjanit, l’IV Fest-Onda posarà el toc musical a la primera jornada, amb l’actuació dels grups Epicentre, Los Simples i Almorranes Garrapinyaes; i posteriorment la Festa Remember al pavelló Víctor Cabedo.

 

Per al disaabte estan preparats diversos actes taurins i actuacions musicals d’orquestres, sempre que les condicions meteorològiques ho permeten. A més, depenent del temps, les reines de la Fira, les seues corts d’honor i les penyes d’Onda participaran al cercavila de la Fira i l’ofrena de flors als patrons de la vila acompanyades per la Banda de la Unió Musical i les xarangues. Ja a la nit, el pavelló Víctor Cabedo acollirà la celebració d‘Onda Pop, que compta amb les actuacions d’importants artistes com Viva Suecia, La Casa Azul Dj Set amb Guille Milkyway i Ley Dj.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.