Onda i la Mancomunitat Espadà-Millars estudien un conveni de col·laboració

L’Ajuntament d’Onda estudia la signatura d’un conveni de col·laboració amb la Mancomunitat Espadà-Millars perquè els habitants de la zona puguen disposar alguns dels serveis que ofereix el consistori a un preu reduït com ja ho fan els empadronats en la localitat. Així, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, s’ha reunit amb el president de l’agrupació de municipis, Josep Martí, i ha explicat que “és un acord beneficiós per a les dues parts, ja que els veïns de la zona podran disposar de serveis que per la grandària dels seus municipis no es poden desenvolupar en les seues localitats i als quals sí que poden tenir accés en la nostra ciutat a un preu reduït, com si d’onders es tractara. Així, ens permet completar aquestes activitats i millorar l’oferta que oferim als onders i a la comarca”.

 

Cal recordar que la Mancomunitat Espadà-Millars és una mancomunitat de quinze municipis, situada entre les comarques de l’Alt Millars i la Plana Baixa i que comprèn part del Parc natural de la Serra d’Espadà i del Riu Millars. Els municipis que la formen són: Argelita, Ayódar, Espadilla, Fanzara, Fuentes de Ayódar, Ribesalbes, Suera, Tales, Toga, Torralba del Pinar, Torrechiva, Vallat i Vilamalur. En el conjunt dels quinze municipis existeix una població aproximada de 4.500 habitants.

 

Huguet recorda que “una bona part de la població d’Onda té els seus orígens en aquests municipis i és una manera de mantenir un vincle amb la comarca, situant a la nostra ciutat com a capçalera de comarca natural i acostant els serveis, tant administratius com a comercials, que disposem als seus habitants. Des de la nostra arribada al govern local hem volgut fomentar i augmentar la relació amb la Mancomunitat, ja que sabem de la importància que té per al desenvolupament de la comarca i de la nostra ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.