Les obres de l’Apeadero d’Onda ja estan en funcionament

La Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Territori, María José Salvador, i l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, han efectuat una visita a les obres ja finalitzades de la rotonda d’accés a Onda per la zona de l’Apeadero. L’alcalde ha explicat que “són uns treballs que van a descongestionar l’accés a la nostra localitat des de Castelló i València i que s’han executat després de diversos estudis per a triar la millor opció. Estem molt satisfets amb el resultat final perquè va a suposar un benefici per a tots els onders i per a les empreses que treballen en els polígons de la zona de la CV-20”.Les obres per a l’adequació d’aquests accessos han comptat amb un pressupost de 500.000 euros i han facilitat que els vehicles que accedisquen des de la CV-10 a Onda, no hagen de passar per la rotonda i ho facen directament a la CV-20, evitant així el col·lapse i les cues en la mateixa autovia. Així mateix, aquells veïns que circulen per la CV-20 i es vulguen dirigir en sentit València van a veure millorat l’accés directe a la CV-10, sense passar per aqueixa rotonda. Aquests treballs també s’han dut a terme en el carril Est del vial per a l’accés a Vila-real i des d’aquesta localitat. Huguet ha explicat que “a més, s’ha intentat que les obres interferiren el mínim possible en la vida dels usuaris de les carreteres i han durat el mínim temps possible”.

Per la seva banda, la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha destacat “la importància d’aquestes actuacions de la Generalitat per al funcionament de l’enllaç en una zona on el tràfic s’ha vist notablement incrementat a conseqüència del dinamisme industrial”.

Finalment, l’alcalde ha assenyalat que “gràcies a la col·laboració amb la Generalitat anem a millorar la situació d’una via d’accés al nostre casc urbà que utilitzen prop de 6.000 vehicles al dia. Per a nosaltres és molt important perquè millorem la qualitat de vida de la nostra ciutadania i aportem valor a les empreses que tenim en la nostra ciutat. A més, demostra que el treball conjunt de dues institucions pot donar els seus fruits i seguirem ampliant aquesta col·laboració”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.