L’equip de govern de majoria socialista liquida 350.000 euros de deute de l’anterior legislatura popular

L’equip de govern de majoria socialista segueix sanejant les arques municipals i alliberant al municipi del deute heretat amb la liquidació de dos préstecs bancaris contrets en l’anterior mandat del Partit Popular que sumen 350.000 euros, i que seran assumits pel romanent de tresoreria de 2017.


Els socialistes seguim reduint deute aplicant dia a dia una gestió econòmica responsable i efectiva que a la fi d’aquest any situarà el nivell d’endeutament en els 1’8 milions d’euros respecte als 5 milions que va deixar l’equip de govern popular. Anem a seguir vetlant pel bon ús de cada euro perquè volem un futur millor per a Onda, amb unes finances totalment sanejades i autònomes’, ha assenyalat Silvia Cerdà, Secretària d’Organització.


Les mesures econòmiques de l’equip de govern liderat per Ximo Huguet possibilitaran una rebaixa del deute del 60% a la fi d’aquest any, passant dels 5 milions del 2015 a la xifra d’1’8 milions previstos a la finalització del present exercici. Així mateix, aquesta política de sanejament ha estat igualment compatible amb la millora de serveis i el desenvolupament d’inversions a través de l’accés a nombroses subvencions d’altres administracions, que han sumat més de 10 milions d’euros al llarg de la legislatura.


Estem demostrant que som capaços d’escometre projectes importants i atendre les necessitats de la ciutadania sense demanar ni un sol préstec en el que portem de legislatura i, alhora, rebaixant el deute. És més, hem reduït i suprimit impostos amb la finalitat de seguir millorant la qualitat de vida dels veïns i veïnes. Per descomptat, nosaltres no oblidem que estem gestionant els diners de tots els onders’, ha recalcat Cerdà.

 

 

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.