L’alcalde es reuneix amb Conselleria per a consensuar la ubicació de la futura residència de majors

L’Ajuntament d’Onda cerca els terrenys per a la construcció d’una nova residència per als majors de la localitat i la comarca. Així, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, s’ha reunit amb la directora general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mercé Martínez, per a començar l’estudi sobre les característiques que ha de complir el solar, la ubicació d’aquest, així com els requisits i les fórmules per a dur a terme la construcció d’aquest centre. Huguet explica que “estem ja cercant la millor ubicació per a aquesta residència que ha de donar servei a Onda i a tota la comarca i pobles de la zona. Tenim clar que és una necessitat i anem a seguir insistint perquè siga una realitat al més prompte possible amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana”.

 

Així, després de la trobada en la qual ha estat present la tinent d’alcalde de l’Ajuntament Mari Carmen Aguilella, s’ha valorat que el centre hauria de tenir una capacitat de 80 places de titularitat pública. Les dades indiquen que a Onda hi ha 4.134 persones majors de 65 anys d’un total de 25.028 habitants, que sumats als quasi 4.000 que existeixen a la comarca i zona d’influència de la ciutat “posen de manifest la necessitat d’una residència d’aquestes característiques. Cal destacar que des que va donar inici la legislatura, la construcció d’aquest centre ha sigut una reivindicació de l’equip de govern cap a la Conselleria i que sempre hem tingut una bona resposta sobre aquest tema”, ha indicat Huguet.

 

L’alcalde ha conclòs dient que “anem ha arribar a un acord perquè la construcció del centre per a la tercera edat siga possible amb la col·laboració de les dues administracions implicades. Volem per a la ciutadania d’Onda allò que es mereix i que li correspon, per açò confiem que prompte el Consell complisca amb la nostra ciutat i es comprometa a donar llum verda a aquest centre tan necessari. Des de l’equip de govern seguirem reivindicant davant l’administració que siga tot allò que puga augmentar la qualitat de vida de la ciutadania”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.