La festa de les paelles es consolida amb una multitudinària participació

La ciutat d’Onda ha viscut un intens dia festiu amb una gran participació en els diferents actes programats per al dia d’avui. Tant els xiquets com adults han pogut gaudir de variades activitats festives, culturals i musicals. Les novetats introduïdes per al dia d’avui han sigut tot un èxit i han atret a un major nombre de visitants.Al matí, xiquets i xiquetes onders dels diferents col·legis juntament amb la Reina infantil i la seua Cort d’Honor, la Banda Jove de la Unió Musical Santa Cecília i associacions han omplert els carrers d’Onda de color i alegria amb les seues originals disfresses en el cercavila, que ha estat ambientat amb la festa infantil de Scura Splats i l’espectacle La mar de B.

Ja al migdia s’ha celebrat la festa de les paelles, que enguany ha sigut tot un èxit de participació, ja que al voltant de 700 persones han acudit a cuinar i menjar les seues paelles a l’aparcament del pavelló Víctor Cabedo, sumant 200 persones més que l’any anterior. Aquest augment ha sigut gràcies a la posterior actuació de l’orquestra New Limite, que el consistori ha afegit com a novetat en la programació, amb l’objectiu de tornar a atraure als onders a aquesta jornada gastronòmica de germanor. La festa s’ha allargat durant tota la vesprada amb els ritmes musicals d’aquesta formació.

Posteriorment, dins de la celebració del 150 aniversari de la Fira d’Onda, més de 130 reines i dames d’honor al llarg de la història de la Fira han participat en la tradicional, multitudinària i emotiva ofrena de flors a la patrona de la localitat, Nostra Senyora de l’Esperança. En ella també han acudit la Junta de Festes, autoritats i les penyes de la ciutat. Mentre que la nit estarà amenitzada amb l’actuació musical de Tennessee & Onda Big Band.

Per al dimarts tornen els actes taurins amb l’exhibició de vaques i bous braus. Els xiquets tornaran a ser protagonistes amb activitats infantils i un musical; a més, tindrà lloc el ‘Sopar de Fira’ de les penyes, amb la novetat d’una mascletà nocturna. Per als interessats en la música, demà continuen les actuacions musicals amb Jotajaibers, DJ o la Festa 10 FM.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.