El PSOE d’Onda celebra la gran implicació dels onders en els Pressupostos Participatius

El PSPV-PSOE d’Onda ha celebrat la gran implicació dels onders als Pressupostos Participatius amb la recollida de més de 230 propostes formulades pels veïns i veïnes en aquest procés que afavoreix la participació ciutadana, un dels trets distintius de la gestió de l’equip de govern de majoria socialista, que també s’ha materialitzat en altres accions recents com la recollida de propostes per al disseny del Pla de Cohesió i Inclusió Social.


Creiem en la participació ciutadana com a eina fonamental per construir la ciutat entre tots i totes, doncs només un projecte que escolta als veïns i veïnes és capaç de donar resposta a les necessitats reals. De fet, amb els Pressupostos Participatius complim un dels punts del nostre programa de govern i una de les accions marcades com a prioritàries en el pacte d’investidura’, ha explicat Silvia Cerdà, Secretària d’Organització.


Així mateix, projectes de calat com els emmarcats en els Fons Feder d’Europa també contemplen un apartat dedicat a la participació ciutadana perquè siguen els propis onders els que aporten els seus suggeriments com a futurs usuaris de les instal·lacions o serveis. A més, la presa de decisions conjuntes també ha quedat palesa mitjançant les aportacions dels diferents Consells en múltiples qüestions municipals.


La present legislatura ha estat marcada per l’escolta i la implicació de la ciutadania en cadascuna de les decisions importants per al municipi com són els pressupostos. Una manera de governar que hem estès al dia a dia, consensuant i obrint també a la participació veïnal qualsevol altra xicoteta millora als diferents barris’, ha afegit Cerdà.

 

 

 

 

 

 

Agrupació Local del PSPV-PSOE d’Onda. Avda del País Valencià, 18. Tel. 964 60 48 16

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.