Anna Peña ja és la màxima representant de la Fira d’Onda 2018

Onda ha viscut una emocionant vesprada en la qual la jove ondera, Anna Peña, ha sigut proclamada reina de la Fira d’Onda. A partir d’avui comença oficialment el seu regnat, juntament amb la seua cort d’honor Sonia Rodríguez i Marián Moya, en la Fira que enguany celebra el seu 150 aniversari. Ningú ha volgut perdre’s l’acte, doncs el Teatre Mònaco estava abarrotat de familiars, representants municipals, veïns d’Onda i representants de les festes d’altres municipis.

El moment més esperat ha arribat quan la reina sortint, Mireia Centelles, ha imposat la banda a Anna Peña, qui ha rebut una gran ovació dels assistents amb aplaudiments. Mireia Centelles també ha pogut sentir l’afecte del públic després d’un emotiu discurs de comiat, en el qual ha desitjat a la seua successora el millor per al seu regnat. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el regidor de Festes Asensio Blaya, han lliurat un obsequi commemoratiu i un ram de flors a la reina de 2017, abans d’acomiadar-se, i posteriorment el primer edil ha sigut l’encarregat  d’imposar les insígnies de la Vila tant a Anna Peña com a les seues dames.

 

La proclamació ha estat repleta de sorpreses i el grup de ballet de la Unió Musical Sta. Cecilia ha volgut homenatjar a les representants amb la interpretació de la Nana de Bella. Les joves han rebut regals dels seus familiars, amics, associacions i entitats locals, a més d’una multitudinària ofrena de mans d’autoritats i representants de les festes de municipis veïns. Els seus homòlegs infantils també han pujat a l’escenari a lliurar-los els seus detalls i desitjar-los un any meravellós.

 

La mantenidora de l’acte ha sigut l’ondera Patricia Campos, expilot de l’Armada Espanyola  i entrenadora de futbol, qui ha dedicat unes boniques i emotives paraules a Anna Peña i la seua cort en el seu discurs. Per a finalitzar, la Unió Musical va interpretar l’himne d’Onda, cantat pel públic. Així mateix, tots els assistents han pogut gaudir dels focs artificials disparats des del Pla, que posaven el fermall a un acte que ha mantingut als assistents durant diverses hores amb les emocions a flor de pell.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.