Onda presenta la XV Volta a Peu i el 1º Campionat de Sup Race

Francisco Chalmeta, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, al costat d’Andrés Tomaseti, secretari del Club Atletisme, ha presentat la XV edició de la Volta a Peu Fira d’Onda, que tindrà lloc dissabte que ve 6 d’octubre a partir de les 16.30 hores. Amb un recorregut de 10 quilòmetres, la carrera serà també l’última prova puntuable per al X circuit Diputació de Castelló.

Mitja hora abans, a les 16.00 hores, serà el torn per als més xicotets, amb la versió infantil de la carrera i un recorregut entre els 80 i 600 metres, depenent de les edats.

Així mateix, Chalmeta, acompanyat per Julián Marbán, president del Club Surf de Castelló; i Alberto Freire, membre del Club de Piragüisme Espadà-Millars d’Onda; també ha presentat el 1º Campionat Provincial de Sup Race, que tindrà lloc al llarg del diumenge 7 d’octubre al pantà del Sitjar. En aquesta primera edició, es concentraran en l’embassament les categories Sub 8, 10, 12, 14, 16 i 18, en 12’6 i 14 peus.

El regidor ha destacat “l’aposta d’Onda com a escenari esportiu. D’una banda, mantenint una prova ja assentada en la programació anual prèvia a la Fira, com és la Volta a Peu i, per un altre, donant l’oportunitat a una nova disciplina que s’espera passe a formar part del gran elenc de competicions de diferents esports que al llarg de l’any es disputen a la localitat. Des de l’actual equip de govern pretenem que Onda siga una ciutat cada vegada més saludable i per açò seguim apostant per esdeveniments d’aquests on la naturalesa i l’esport són els protagonistes”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.