Onda ultima els preparatius per a la Fira de Sant Miquel

L’Ajuntament d’Onda està ultimant els preparatius d’una nova edició de la Fira de Sant Miquel, en la qual es combina comerç, gastronomia i música. La Fira tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de setembre al Raval de Sant Josep, Calatrava, el Pla i la Font de Dins, amb una àmplia programació per a tots els públics. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet assegura que “es tracta d’una oferta d’oci molt variada en la qual els visitants i veïns podran descobrir el nostre ric patrimoni cultural i les ofertes dels establiments onders i d’aquesta manera, dinamitzar l’economia local”.

Els plats forts de la fira són la ‘II Fira Gastronòmica La Miqueleta’, en la qual 10 locals oferiran gastronomia i copes de gran qualitat, i el ‘Miquelfest’, en el qual actuaran grups musicals com a Reincidentes, que compten amb més de 30 anys de trajectòria musical. Durant la fira, els comerços locals mostraran els seus productes als visitants, alhora que s’ofereixen activitats paral·leles com a animacions itinerants, actuacions musicals, tallers, mostres gastronòmiques o desfilades de moda.

Com a novetat en aquesta edició, el consistori organitza ‘Música jove en clau local’, que comptarà amb les actuacions d’Epicentre i l’Orquestra Pelillo, amb l’objectiu de promocionar grups locals. Ximo Huguet afirma que “tot açò és possible gràcies a la gran coordinació i el treball conjunt que ha realitzat el consistori entre les diferents àrees i al costat d’associacions locals com la d’Hosturionda i Onda Centre Comercial”.

L’alcalde anima “tant als onders com a tota la gent de la província de Castelló a visitar la Fira de Sant Miquel ja que podrà conèixer de primera mà la qualitat dels comerços d’Onda i el nostre ric patrimoni” i afig que “serà un cap de setmana replet d’activitats per a gaudir tant en família, en parella o amb amics”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.