Onda segueix impulsant el transport gratuït a l’alumnat d’estudis postobligatoris

L’Ajuntament d’Onda continua impulsant el transport gratuït entre l’alumnat d’estudis postobligatoris amb el Carnet Municipal de l’Alumnat (CMA). Aquest servei engegat l’any passat, permet als estudiants disposar d’autobús gratuït i accés als serveis de l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda. El consistori ha aprovat les bases d’aquest carnet, que es materialitza en una targeta personal i intransferible que podran utilitzar els joves empadronats en la ciutat d’entre 16 i 35 anys per a obtenir determinats beneficis en serveis específics. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “per a nosaltres és essencial facilitar als joves el desenvolupament dels seus estudis postobligatoris i oferir-los serveis que realment necessiten. Volem que cada estudiant d’Onda puga accedir a aquests estudis amb les màximes facilitats possibles, ja que des de l’inici de legislatura hem demostrat que amb la nostra gestió estem preocupats per l’educació en tots els seus nivells”.

Les persones que poden sol·licitar-ho són estudiants de batxillerat, universitaris, de FP, Formació Ocupacional Homologada o Tallers Ocupacionals en centres de Castelló i Vila-real, per no estar implantats aqueixos estudis en la localitat. El carnet se sol·licitarà telemàticament en la web de l’Ajuntament en l’apartat ‘seu electrònica – carpeta ciutadana’.

Ximo Huguet ha conclòs dient que “des de l’àrea de Joventut, que dirigeix el regidor Asensio Blaya, han volgut assegurar que tots els onders tinguen igualtat d’oportunitats i que el transport no supose un impediment per a l’accés a aquest tipus d’estudis, ja que no volem deixar-nos a ningú pel camí” i ha afegit que “en els pròxims anys seguirem millorant i adaptant aquest servei a les necessitats de demanden els usuaris perquè l’opinió de la ciutadania compta per a aquest govern”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.