Onda preveu un ampli dispositiu de seguretat per a gaudir de la Fira

L’Ajuntament d’Onda vol garantir la seguretat durant els festejos de Fira d’Onda. Per aquest motiu, aquesta setmana s’ha reunit a Onda la Junta de Seguretat, en la qual va estar present la subdelegada del Govern en la província de Castelló, Soledad Ten, que, al costat de l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, van presidir aquesta reunió de coordinació entre els diferents cossos encarregats de vetlar per la seguretat de la ciutadania. L’alcalde ha assegurat que “volem garantir que la ciutadania puga gaudir de la Fira d’Onda amb total tranquil·litat i per açò hem dut a terme aquesta organització entre els diferents efectius. Sabem que hi ha gran quantitat d’actes que van a congregar a multitud de veïns i visitants, com és habitual, i l’àrea de Seguretat Ciutadana, que dirigeix la tinent d’alcalde, Mari Carmen Aguilella, ha treballat per a garantir al màxim que tot es desenvolupe amb normalitat”.

 

El dispositiu previst inicialment mantindrà els blocs de formigó ‘New Jersey’, a causa del nivell de preemergència actual. Principalment, s’utilitzaran per a fer per als vianants alguns vials on transcórrega un elevat nombre de persones en ocasió d’esdeveniments de gran afluència. Per tant, l’avinguda Catalunya en el seu tram comprès entre Isidoro Peris i Montendre, la plaça España i la zona centre, entre unes altres, es mantindran tancades per seguretat durant la celebració d’actes multitudinaris.

 

Tal com ha informat el Comissari Principal Cap Miguel Ángel Izquierdo, la Policia Local ha previst reforços diaris per a cobrir tots els esdeveniments que es desenvoluparan en la ciutat. “Més de 400 serveis seran atesos de manera directa per la policia, la qual cosa suposarà un increment exponencial d’agents en la via pública. Les jornades de matí d’encierros seran els que comptaran amb més seguretat, disposant fins a 28 policies per a cobrir qualsevol eventualitat al llarg del recorregut”, ha destacat Izquierdo. Així mateix, les jornades de concert al pavelló, paelles o disfresses seran reforçades per patrulles de paisà i unitats canines, on comptaran per dia fins a 50 agents. Tant Policia Autonòmica com a Guàrdia Civil complementaran un dispositiu que es preveu dels més segurs dels últims temps. A més, durant la trobada s’ha dissenyat també el dispositiu per a la Fira de Sant Miquel que se celebrarà a partir de matí a Onda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.