Onda presenta una completa programació taurina per a la Fira 2018

President de la Junta de Festes, Raúl Badenes, ha presentat aquesta vesprada el cartell taurí de la Fira d’Onda 2018, que tindrà lloc del 19 al 28 d’octubre i que commemora a més enguany el seu 150 aniversari. Blaya ha assenyalat que “el programa de la setmana de festejos s’està acabant de perfilar i en breu anunciarem un gran nombre d’actes pensats per a tots els públics, en els quals destacarà una variada oferta cultural i diversos actes festius que combinaran tradició i diversió. No obstant açò, avui ja podem presentar un potent cartell taurí que compta amb dos exemplars de la ramaderia Hijos de D. Celestino Cuadri que s’exhibiran el primer dissabte i de dos encierros de ferros de primera categoria als quals se sumaran les 12 bous que se sufragaran per les penyes taurines de la localitat”.

En aquest sentit, Blaya ha destacat l’exhibició, el dissabte 20 d’octubre, de dos bous de la ramaderia de Hijos de D. Celestino Cuadri, a les 17 hores. Després del ‘Bou de la Fira’ es provarà  un bou brau de Madroñiz de la penya ATC Les 300 Torres, que s’embolarà a la nit. Així mateix, ha anunciat els encierros de bous cerriles. El primer serà el dimecres 24 d’octubre, amb bous braus de la ramaderia El Pilar. El segon serà el divendres 26 de la ramaderia Palha, patrocinat per l’associació taurina Guarismo 2. I finalment, el dissabte 27 d’octubre es realitzarà l’encierro de la ramaderia Adolfo Martín.

Quant a la resta de programació taurina, Badenes ha anunciat que el tret d’eixida ho donaran dos encierros de Germán Vidal, el primer dissabte de Fira a les 8 hores del matí i després solta de vaquilles de Miguel Parejo. A la nit, a les 23 hores, embolats al Raval de Sant Josep i després al Pla.

El dimarts 23, a les 12 hores, haurà entrada i exhibició de vaquilles de la ramaderia Miguel Parejo. A les 13.30 hores, s’exhibirà el bou de la ramaderia Adolfo Martín, patrocinat per la penya Aficionats al Bou de Fira. A la vesprada, s’exhibiran dos bous braus patrocinats per la penya Ti-K i un altre de la ramaderia Luís Terrón patrocinat per la penya Recorte, a continuació vesprada de vaques de la ramaderia El Mijares. Finalment, a les 23 hores, s’embolaran els tres bous del dia.

El dimecres 24, després de l’encierro de la ramaderia de El Pilar, es provaran dos bous. A la vesprada, s’exhibiran dos bous de l’encierro, seguidament el bou patrocinat per la Penya Pañuelito Verde, aquesta vegada un bou de la ramaderia de Victorino Martín Andrés, i després exhibició del dos bous més de El Pilar i vaques de la ramaderia Hermanos Guillamón. A les 20 hores, al Raval, bou embolat de la ramaderia El Pilar, i a les 23 hores, un bou embolat  de l’Associació Cultural Taurina Pañuelito Verde i a continuació bous de la ramaderia El Pilar, el primer a la Safona i el segon a la Porta del Sol.

El divendres 26, a més de l’encierro del matí, també hi haurà vesprada i nit de bous. I per a acabar, el dissabte 27, després del tercer encierro de la ramaderia Adolfo Martín, a les 13  hores s’exhibirà un bou de la ramaderia Alejandro García i patrocinat per l’ACT La Montera. A la vesprada, exhibició de la resta de bous del tancament del matí i vaques de Hermanos Guillamón. A les 20 hores s’embolarà un bou d’Adolfo Martín i a la nit, es donarà per conclosa la programació taurina amb embolades també d’Adolfo Martín i del bou patrocinat per la penya ACT La Montera.

Blaya ha conclòs aquesta presentació multitudinària dient que “és un cartell de grandíssim prestigi que, segur que va a atraure a gran quantitat d’afeccionats a la nostra localitat, amb l’impacte econòmic que açò va a significar per als comerços i negocis de la ciutat. Com sempre, hem treballat  amb la Junta de Festes per a portar aquesta gran quantitat d’actes taurins a Onda, però també per a fer un programa de festes de qualitat i que puga oferir actes per a tots els públics”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.