Onda presenta el VIII torneig de Futbol de Sant Miquel i la VII edició del Caminant per Onda

Francisco Chalmeta, regidor d’Esports d’Onda; Quique Guillamón, Director Esportiu del Club Esportiu d’Onda; i Salomón Alarcón, membre del Club Desplome, han presentat avui la programació del VIII torneig de Futbol de Sant Miquel, que se celebrarà el 15 de setembre, i la VIII edició de ‘Caminant per Onda’, que tindrà lloc el pròxim dia 16. Francisco Chalmeta ha assegurat que “amb aquest tipus d’activitats esportives volem consolidar el projecte d’Onda Ciutat Saludable. Cal recordar que Onda està dins de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables com una localitat que fomenta la vida sana i pretenem millorar així la qualitat de vida de tots els onders”.En el torneig de Sant Miquel participaran les joves promeses del València CF, Elx CF, Hèrcules CF i CD Onda en el camp de La Serratella. Tots els equips competiran entre ells al llarg del dia en una liguilla amb partits que duraran 50 minuts. El conjunt que més punts acumule en les seves trobades serà el guanyador del torneig, tenint en compte que els triomfs comptabilitzaran 3 punts, l’empat 1 i la derrota 0. L’entrada per a assistir als partits és totalment gratuïta. A les 19.30 hores se celebrarà el lliurament de trofeus i l’acte de clausura.

D’altra banda, en aquesta edició de ‘Caminant per Onda’, organitzada pel Club Desplome Onda, el recorregut serà de 9,2 km amb una dificultat mitjana baixa pels paratges naturals que envolten la localitat. Enguany els avituallaments seran a càrrec de Druida (Hosturionda) i se sortejaran 3 cistelles de productes entre els assistents a càrrec del Mercat Municipal. La ruta comptarà amb la presència del Club de Cetrería, Grup Au, i l’associació de L’Art de la Llum, que farà fotografies pel recorregut, així com Policia Local i Protecció Civil, que vetlaran per la seguretat dels assistents. A finalitzar la ruta, Animatrix i Sargantana realitzaran activitats lúdiques en el Recinte Multiusos.

Les inscripcions es realitzaran en www.onda.es i en l’àrea d’Esports de la tercera planta de la Casa de la Cultura fins al 13 de setembre a les 14 hores. El preu per a adults és de 5 euros i per als menors de 12 anys són 3 euros, en ell s’inclou samarreta, beguda i segur. Els participants podran arreplegar la samarreta el dia 15 de setembre en el Pavelló Municipal, de 17 a 20 hores, i el diumenge 16, de 8 a 9 hores, en el Pla.

Francisco Chalmeta, Guillamón i Alarcón, han animat a “tots a acudir i participar en aquests esdeveniments esportius de gran interès i que s’han consolidat en els últims anys”. Finalment, el regidor d’Esports ha afegit que “des del consistori seguirem treballant per a augmentar les activitats esportives que atrauen a una gran quantitat de públic, beneficiant així a l’hostaleria i el comerç local”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.