Onda prepara un Pressupost àmpliament social per al 2019

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda prepara els pressupostos del 2019. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Hisenda, Silvia Cerdà, han mantingut una  reunió per a assentar les bases dels comptes del pròxim any. Després de la trobada, Huguet ha explicat que “anem a seguir mantenint la línia dels pressupostos que ha elaborat sempre aquest govern municipal i anem a cercar que siguen unes comptes amb marcat caràcter social, conservant les col·laboracions amb la ciutadania i les associacions que ens permeten situar-nos com a ciutat capdavantera quant a inclusió i cohesió social en la província de Castelló. Així mateix, cercarem mantenir, com fins ara, les inversions reals en la ciutat, obres que puguen incrementar la qualitat de vida dels onders i que milloren el seu dia a dia”.

 

A més, l’alcalde ha destacat que “anem a seguir gastant cada euro amb responsabilitat, sabent que manegem els diners dels ciutadans i que hem de cuidar cadascun de les despeses que realitzem perquè revertisca en un servei per a aquests. Continuarem intentant reduir el deute municipal en la mesura del possible” i ha recordat que “des que arribem a l’alcaldia en el 2015, a Onda s’ha reduït el deute públic de 5 milions als prop de 2 amb els quals acabarem enguany”.

 

Els responsables municipals han aclarit que encara falten per conèixer algunes dades econòmiques com el sostre de despesa del que disposarà el consistori per al pròxim any i algunes previsions d’ingressos, per tant, “podem treballar en previsions i dissenyar unes línies d’actuació, però encara no podem anar concretant xifres”. No obstant açò, l’alcalde ha argumentat que “comptarem amb una bona xifra per a inversions, ja que cal recordar que aquest equip de govern ha aconseguit 5 milions dels Fons Feder de la Unió Europea gràcies a l’Estratègia de Desenvolupament Urbana Sostenible i Integrada (EDUSI) que es va elaborar al principi de la legislatura. Amb açò, anem a treballar para entre tots transformar Onda i seguir avançant cap a una ciutat millor, com hem fet aquests tres últims anys”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.