Onda iniciarà un curs de monitors en el Casal Jove

L’Ajuntament d’Onda, mitjançant el Casal Jove, ha organitzat un curs de monitor d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil. El regidor de Joventut, Asensio Blaya destaca que “aquesta formació reglada és de gran utilitat per als joves, ja que cada vegada s’està demandant més en alguns treballs i pot ser una sortida laboral per a estudiants o persones que els agradi aquest tipus d’activitats. Per això, des de novembre fins a desembre es podran cursar aquests estudis al centre juvenil de la nostra localitat”.

Així, el curs es desenvoluparà el divendres a la vesprada i el dissabte durant tot el dia i els interessats es podran inscriure a partir del dimarts 2 en el mateix Casal Jove. Així, el dimecres 10 es publicarà la llista d’acceptats i a partir de l’11 es podrà realitzar la matrícula. cal destacar que el preu del curs és de 300 euros, però que els empadronats a Onda disposen d’un descompte del 50% i per tant solament hauran d’abonar 150 euros.

Així mateix, el regidor de Joventut ha presentat la programació d’octubre del Casal Jove que també inclou el programa T’escoltem, que consta de sessions d’orientació especialitzada, laboral o psicològica. Aquest pla es desenvolupa durant els dijous d’octubre i novembre, de 17 a 20 hores, excepte els festius i la setmana de Fira d’Onda, i és un servei gratuït, però pel qual s’ha de sol·licitar cita prèvia.

Finalment, Blaya ha presentat les diferents activitats que es desenvoluparan durant el mes d’octubre, en les quals podem trobar des de jocs de taula, berenars saludables, tallers de conscienciació o una yincana prèvia a la Fira d’Onda. “Volem oferir alternatives d’oci saludable per als joves d’Onda, per això programem diferents tallers i actes que puguin servir per passar una bona estona i educar en els bons hàbits”, conclou el regidor.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.