Onda inaugura la XVII edició de la Fira de Sant Miquel

La Fira de Sant Miquel ha arrancat la seva XVII edició, en la qual s’ofereixen noves activitats gastronòmiques, musicals i comercials durant tot el cap de setmana. Aquesta vesprada, la reina de la Fira d’Onda 2017, Mireia Centelles, la seva dama Andrea Escalera, la reina infantil, Rocío Vilar, amb la seva cort d’honor i l’alcalde, Ximo Huguet, acompanyat per membres de la corporació municipal, han inaugurat de forma oficial aquesta nova edició.

Ximo Huguet, afirma que “els visitants podran gaudir d’una àmplia programació per a tots els públics, ja que hi haurà animacions itinerants, actuacions musicals, tallers, mostres gastronòmiques, productes locals i desfilades de moda”. La fira va donar el tret d’eixida ahir amb II Fira Gastronòmica La Miqueleta amb l’actuació del grup Kolesteruel, impulsada per l’Associació Local d’Hostaleria i Turisme (Hosturionda).

Centenars de persones d’Onda i altres municipis han acudit avui al cercavila tradicional. A més, la Miqueleta ha comptat amb activitats infantils per a tots els xiquets i xiquetes, a càrrec de l’empresa local, Sargantana Aventura. A la nit se celebra el Miquelfest, amb l’actuació dels grups Reincidentes i Malababa, un dels plats forts d’aquesta edició.

La jornada de demà serà intensa perquè estarà repleta d’activitats des del matí a la nit. A més de l’oferta comercial, hi haurà activitats infantils, tallers gastronòmics sobre aliments vegetarians i vegans, cocteleria i combinacions de sushi, tallers per a xiquets, desfilada de moda solidària i actuacions musicals

L’alcalde d’Onda anima a “tots els onders i persones d’altres localitats a omplir el centre d’Onda durant la Fira de Sant Miquel, que es reinventa any a any i que ofereix multitud d’opcions d’oci gratuïtes en un mateix lloc, alhora que pots fer les teves compres”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.