Onda finalitza les obres de millora en el Teatre Mònaco

L’Ajuntament d’Onda ha millorat els serveis del Teatre Mònaco per oferir un millor servei a la ciutadania i als visitants que s’acosten a les instal·lacions a qualsevol dels molts esdeveniments que es programen. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Urbanisme de la localitat, Marta Piquer, han visitat la fi de les obres i han explicat que “s’ha dut a terme una reforma important en els serveis del soterrani, tant en els d’homes com en els de dones, derrocant el que fins ara existia i duent a terme una nova distribució per guanyar en comoditat dels usuaris. Aquests treballs són un nou exemple d’obres reals i modestes que milloren la vida de la ciutadania, com les quals portem realitzant des de l’inici de la legislatura i s’han dut a terme durant els mesos d’estiu per generar el mínim de molèsties”.

Els treballs han costat 40.000 euros i s’han dut a terme per l’empresa ondera Área General de Construcción SL “perquè apostem per la rehabilitació i les reformes com una manera  d’impulsar l’economia local, fent que moltes empreses que es van veure afectades per la crisi puguin veure en aquests petits treballs una forma de recuperació. Per a aquest equip de govern és prioritari, sempre en la mesura del legalment possible, que les signatures del municipi tinguin preferència en aquest tipus de situacions”, ha assenyalat  Huguet.

Les obres han consistit en el canvi de la instal·lació de lampisteria, electricitat, desguassos, sanitaris, vàters, aixeteria i miralls. A més, s’ha eliminat el revestiment i afegit un nou abocador que no existia i que facilitarà el treball de neteja. Així mateix, s’ha pintat la zona d’accés i s’ha canviat la barana de les escales per adaptar-la a les noves normatives de seguretat. L’alcalde ha conclòs dient que “des de l’equip de govern, especialment des de l’àrea d’Urbanisme, que dirigeix la regidora Marta Piquer, tenim molt clar que cal millorar diverses instal·lacions municipals que donen servei als veïns d’Onda. Així ho hem fet amb els recintes esportius i ara estem millorant un altre tipus d’edificis municipals, com el Mercat o ara aquest emblemàtic teatre de la ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.