Onda concedeix ajudes a esportistes d’elit i promeses onderes per al desenvolupament de la seva carrera

L’Ajuntament d’Onda ha obert la convocatòria perquè els esportistes d’elit i promeses onderes  sol·liciten les ajudes que ofereix el consistori per al desenvolupament de la seva carrera esportiva. El termini per a presentar-la és de 30 hàbils des de la publicació la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). Ximo Huguet, ha assegurat que, “des de l’àrea d’Esports que dirigeix el regidor Francisco Chalmeta, estem apostant per l’esport i volem que tots els joves onders tinguen les mateixes oportunitats per a accedir al món de l’esport d’elit, no volem deixar-nos a ningú pel camí”. 

L’objectiu d’aquestes ajudes és ajudar a sufragar les despeses federatives, de desplaçament als llocs d’entrenament i/o competició i material esportiu específic per al desenvolupament de la seva modalitat esportiva. Per a açò, els esportistes sol·licitants hauran d’estar empadronats en la ciutat d’Onda almenys 1 any i tenir un màxim de 25 anys d’edat. Les beques per als esportistes d’elit poden arribar fins als 750 euros, com a màxim, i per a les promeses fins als 500 euros.

Ximo Huguet ha destacat que “l’any passat el nombre d’esportistes beneficiaris d’aquestes ajudes va augmentar fins als 16, seguint amb la línia de creixement dels anteriors exercicis. Açò demostra la implicació i interès dels joves onders per les activitats esportives d’alt nivell, per la qual cosa aquest equip de govern continuarà treballant a concedir ajudes realment necessàries i útils per a tota la ciutadania i apostant per una ciutat saludable”.

Les persones interessades poden trobar les bases en el Butlletí Oficial de la Província, en el tauler d’anuncis i en la pàgina web de l’Ajuntament, ajuntament.onda.es, així com en la Base de dades Nacional de Subvencions (BDNS). Mentre que la documentació pertinent podrà presentar-se al SAT, Registre General de l’Ajuntament d’Onda, dins del període establit.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.