‘Música Jove en Clau Local’ en la Fira de Sant Miquel

Epicentre i l’Orquestra Pelillo seran els grups que actuaran al festival ‘Música Jove en Clau Local’, que se celebrarà per primera vegada en el marc de la Fira de Sant Miquel a Onda. Les actuacions tindran lloc el 29 de setembre, a les 22.30 hores, al Raval de Sant Josep. Així ho han anunciat avui en roda de premsa el regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Onda,  Asensio Blaya; amb el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica d’Onda, Ángel Badenas; juntament amb Aleix Peris de l’Orquestra Pelillo i Salva Castany d’Epicentre.

 

Asensio Blaya ha explicat que “es tracta de molt bons grups que aportaran diversitat a la programació de la Fira de Sant Miquel. L’actuació està dirigida a tot tipus de públics i animarà la nit del dissabte amb un gran repertori de cançons” i ha afegit que “per a aquest equip de govern que lidera l’alcalde, Ximo Huguet, és molt important crear aquest tipus d’oportunitats als nostres grups locals, en les quals donar-se a conèixer tant davant dels onders com de tots els visitants que acudisquen a Onda a gaudir de la Fira de Sant Miquel”.

 

Cal recordar que la Fira de Sant Miquel se celebrarà del dijous 27 de setembre fins a a el diumenge 30, amb una gran varietat d’actes com a tallers gastronòmics, xarrades, actuacions musicals o activitats infantils, que seran possible gràcies a la gran coordinació i el treball conjunt que ha realitzat el consistori entre les diferents àrees i al costat d’associacions locals com la d’Hosturionda. Ángel Badenas ha animat a “acudir a gaudir d’un cap de setmana replet d’activitats i de les actuacions musicals totalment gratuïtes d’Epicentre i Orquestra Pelillo, entre uns altres, que tindrà lloc en aquesta fira urbana que tracta de reinventar-se cada any i en la qual esperem centenars de visitants que puguen conèixer els encants de la nostra ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.