L’equip de govern de majoria socialista d’Onda millora l’educació amb una inversió de 400.000 €

L’equip de govern de majoria socialista liderat per Ximo Huguet aposta per la millora de l’educació pública invertint més de 400.000 euros en els serveis educatius prestats a les famílies de la localitat amb fills en edat estudiantil, així com en les diferents ajudes per afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar.
‘Aquesta inversió superior als 400.000 euros per curs escolar mostra el gran esforç dels socialistes en favor d’una educació pública de qualitat que garanteix la igualtat d’oportunitats amb ajudes en totes les etapes educatives, així com l’aposta clara per millorar la qualitat de vida de les famílies onderes, a les quals intentem oferir les màximes facilitats per a la conciliació de la vida laboral i familiar’, ha assenyalat Amparo Ramos, secretària d’Igualtat i Educació.
En aquest sentit, el servei gratuït d’Escola Oberta o les Escoles d’Estiu, Pasqua i Nadal possibiliten fòrmules de concilicació, mentre que ajudes com el Xec Guarderia o el transport escolar gratuït tant per als xiquets com per als alumnes d’estudis postobligatoris formen part de les mesures impulsades pel govern socialista, que també assumeix el cost total del material fungible d’Educació Infantil evitant així aquesta despesa a les famílies.
La nova aula per a xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys en el CEIP Miralcamp, el servei de la qual ha començat aquest curs, és una de les millores recents impulsades pels socialistes. Així mateix, l’ampliació de la Secció de l’IES Serra d’Espadà a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana és un altre dels projectes contemplats en l’àmbit educatiu.
‘Aquestes ajudes i millores contínues en els serveis educatius ens ajuden a construir l’Onda del futur, ja que l’educació és un dels pilars fonamentals de qualsevol societat. Seguirem escoltant a la comunitat educativa per atendre les seves necessitats i treballant per un accés a l’educació igualitari que segueixca beneficiant el dia a dia de les famílies i del professorat’, ha apuntat Ramos.

 

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.