L’equip de govern de majoria socialista aconsegueix 7 milions més d’altres administracions que en la passada legislatura del PP

L’equip de govern de majoria socialista ha superat en 7 milions d’euros les subvencions aconseguides d’altres administracions respecte a la passada legislatura gestionada pel Partit Popular, en la qual els populars van rebre menys de 3’5 milions, mentre que els socialistes han aconseguit més de 10 milions d’euros en els tres primers anys de mandat en la seva aposta per millorar la ciutat i incrementar la qualitat de vida de la ciutadania amb la materialització de projectes necessaris.
‘Onda mereix un equip de govern reivindicatiu i insistent que reclame tot allò que ens correspon. Els resultats obtinguts són un fidel indicador d’aquest esforç, doncs aquest equip de majoria socialista ha aconseguit més de 10 milions d’altres administracions, gairebé el triple que les ajudes rebudes pel Partit Popular en l’anterior legislatura’, ha destacat Asensio Blaya, secretari de Política Municipal.
Així mateix, l’equip de govern liderat per Ximo Huguet està desplegant un ampli catàleg de programes d’ocupació gràcies a diferents subvencions de la Generalitat Valenciana. A més, Onda ha aconseguit 2’5 milions de Fons Feder d’Europa, que es complementaran amb 2’5 milions més aportats pel consistori. A aquestes ajudes s’afegeixen altres com els 5’5 milions d’euros del programa ARRU per a la rehabilitació del centre històric, el Fons de Cooperació del Consell o altres subvencions de caràcter social.
‘Aquestes ajudes són summament importants perquè han aconseguit multiplicar la nostra capacitat inversora sense demanar ni un sol préstec bancari, i sobretot, atendre les demandes dels onders. Anem a continuar reclamant tots aquells projectes necessaris que suposen noves oportunitats per a la ciutadania’, ha afegit Blaya.
En aquest sentit, infraestructures com la construcció de la caserna de la Guàrdia Civil o l’accés directe de l’Apeadero des de la CV-10 són algunes de les demandes que els socialistes han traslladat a les diferents administracions amb la finalitat de millorar el dia a dia de la ciutadania.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.