L’alcalde visita l’IES per a conèixer els nous equipaments

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Educació, Encarna Ribes, han visitat les instal·lacions de l’IES Serra d’Espadà per a conèixer de primera mà els nous equipaments que han adquirit en el centre amb la finalitat de millorar els cicles formatius que allí s’imparteixen. Huguet ha destacat que “aquests mòduls són molt importants per a la nostra ciutat i tota la comarca, ja que tenen un 100% d’inserció laboral entre els quals finalitzen aquests graus. Des del meu equip de govern sempre hem apostat per la formació per a millorar les oportunitats de la ciutadania i amb apostes com la que fa l’institut local es ve reforçant aquesta política que ve afavorint als sectors productius de la localitat, sobretot a la ceràmica, que tan important és per a Onda”.

Així, el centre ha dut a terme una inversió de 40.000 euros en: autòmats i equips de soldadura portàtil per a la família de Manteniment; un braç robòtic per a la família d’Electricitat; quatre equips de molturació (molins) i 10 tamisos per a la família de Ceràmica i un mostrador i una TPV per a la família de Comerç. Aquestes inversions s’han pogut dur a terme gràcies a l’economia sanejada de la qual gaudeix el centre educatiu i “al fet que la Generalitat Valenciana ha canviat algunes polítiques econòmiques i ha permès la inversió en aquest tipus d’equipaments”, ha explicat l’alcalde.

Finalment, Huguet ha comentat que “l’IES Serra d’Espadà, gràcies a aquestes inversions, s’ha convertit en un institut capdavanter en aquest tipus de centres de Formació Professional, ja que han donat un salt qualitatiu. Segons ens expliquen des del centre, era una inversió necessària per a oferir una oferta educativa de qualitat, moderna i actualitzada. Açò va en total consonància amb la política de l’equip de govern, ja que la nostra aposta per l’educació pública i de qualitat és totalment recognoscible i clara en les gestions municipals, com per exemple, amb la inversió de 400.000 euros del pressupost municipal en l’àrea d’Educació”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.