L’Ajuntament d’Onda lliurarà més de 2.800 agendes escolars per al curs 2018/2019

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha presentat avui la nova agenda escolar que el consistori proporciona de manera gratuïta als estudiants onders. Com a novetat, enguany els alumnes de Primer i Segon de Primària també rebran una, per la qual cosa l’Ajuntament ha augmentant el nombre d’agendes fins a les 2.850, per als alumnes des de primer de Primària fins a cuart de l’ESO. La regidora ha afirmat que “l’agenda és una eina diària i essencial, per la qual cosa hem decidit augmentar aquest servei perquè tots els alumnes puguen gaudir-la” i ha afegit que “amb les diferents ajudes que concedeix el consistori, volem facilitar a les famílies onderes, en la mesura del possible, a la volta al col·legi, que cada vegada és més cara”.

L’agenda, que es lliurarà a l’inici del curs, està adaptada al calendari escolar i inclou tota la informació acadèmica i d’interès per a pares i alumnes, així com les festivitats d’Onda i les activitats més significatives. Els alumnes de primer de l’ESO de la Secció de l’IES Serra d’Espadà han sigut els encarregats de realitzar els dissenys de l’agenda d’enguany. L’autor de la portada ha sigut Moaad Oukhchine i els dibuixos que apareixen dins d’ella són obra de Eider Poles i Sara Ramos.

Encarna Ribes, ha conclòs dient que “en els pròxims cursos seguirem millorant l’agenda adaptant-la a les necessitats que demanden els estudiants i aportant nous apartats perquè els siga realment útil” i ha afegit que, “amb ella, els alumnes aprendran a organitzar-se i podran ser més eficients amb les seves responsabilitats acadèmiques”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.