La XXVI edició de la marxa BTT Fira d’Onda congregarà als millors ‘bikers’

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, al costat del president del club BTT Onda, Fernando Castro, han presentat la XXVI edició de la marxa BTT Fira d’Onda, que tindrà lloc diumenge 30 de setembre. “Aquesta prova, que és una de les marxes cicloturistes de Mountain Bike amb més prestigi de la província de Castelló, es desenvoluparà en un paisatge privilegiat, el parc natural de la Serra d’Espadà. Amb esdeveniments com aquest, que van a congregar a centenars de participants i acompanyants, també anem a donar a conèixer el patrimoni natural i cultural d’Onda, i fomentem que aquestes persones puguen tornar en pròximes ocasions com a visitants”, ha explicat Chalmeta.

 

Per a aquesta edició 2018, el Club BTT Onda ha dissenyat un recorregut de 43,55 quilòmetres amb un desnivell positiu de 955 metres i que discorrerà pels termes d’Onda, Fanzara i Ribesalbes. I es preveu que centenars de ‘bikers’ de la Comunitat Valenciana participen en l’exigent prova, preludi de la Fira d’Onda 2018 i inclosa en el ‘VIII Circuit BTT Muntanyes Castelló-BMW Maberauto’.

 

Com a novetat, l’eixida s’efectuarà des de la plaça Siglo XXI a les 9 hores, on a més se situarà la meta. La recollida dels dorsals es realitzarà de 7.30 a 8.30 hores en el mateix lloc. Els corredors gaudiran d’una ruta amb dues avituallaments i amb nombrosos trams de sengles molt amenes, també amb pujades dures encara que no massa llargues. El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda ha destacat que “aquesta prova posa en valor l’esperit de superació personal dels esportistes i cerca harmonitzar l’esport amb la naturalesa”.

 

Els esportistes que vulguen viure aquesta experiència  poden realitzar la inscripció a la web de el ‘Circuit BTT Muntanyes Castelló’ a través del següent enllaç:  http://www.42ypico.es/scripts/formulario_inscripcion.php?prueba=233&modalidad=home. El preu per als esportistes federats serà de 21 euros, mentre que per als no federats serà de 25 euros.

 

Finalment, Chalmeta ha assegurat que “aquesta marxa, igual que el ‘Caminant per Onda’, és una aposta més per l’esport i per la salut en la nostra localitat. Des de l’actual equip de govern pretenem que Onda siga una ciutat cada vegada més saludable, i és per açò que realitzem tot tipus d’esdeveniments on la naturalesa i l’esport són els protagonistes”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.