La Fira de Sant Miquel viu una jornada repleta d’activitats

La Fira de Sant Miquel ha viscut avui la seva segona jornada repleta d’activitats comercials, gastronòmiques i musicals per a tots els públics. Centenars de persones han omplert els carrers del Raval de Sant Josep, Calatrava, el Pla i la Font de Dins. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui ha visitat els més de 30 expositors que s’han situat enguany, afirma que “estem molt contents de l’èxit que està tenint la fira perquè estem donant a conèixer el nostre ric patrimoni cultural i la gran oferta comercial als nostres veïns i visitants. Aquest esdeveniment té un marcat caràcter d’oci, però no cal perdre de vista que també té un gran vessant de dinamització de l’economia local”.

Al llarg del dia, els assistents han pogut gaudir de la professionalitat dels comerciants. A més, al matí s’han dut a terme tallers gastronòmics sobre aliments vegetarians i vegans i combinacions de sushi, animació musical itinerant i l’actuació del grup Atuvera Flamenc-Pop. Mentre, els més xicotets han pogut gaudir d’activitats infantils i un taller de manualitats.

A la vesprada, la Font de Dins s’ha omplert per a veure la desfilada de moda solidària. Així mateix, han continuat les activitats infantils i l’animació musical itinerant. La Miqueleta ha oferit als assistents un taller de cocteleria i degustacions de vi. Durant la nit, ‘Música jove en clau local’, una de les novetats de la fira, ha posat el toc musical amb les actuacions d’Epicentre i l’Orquestra Pelillo.

En la jornada de matí hi haurà més tallers gastronòmics de cocteleria i berenar saludable. Tant al matí com a la vesprada es realitzaran activitats i tallers infantils, a més de les actuacions musicals com el grup ‘Los Simples’ i l’animació musical itinerant. Ximo Huguet, convida a “que ningú es perda les activitats programades per a l’ultime dia perquè tornaran a ser de gran interès per a tots els públics”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.