Els socialistes d’Onda donen suport a Ximo Huguet com a cap de llista a les pròximes eleccions

L’alcalde d’Onda i Secretari General de l’Agrupació del PSPV-PSOE de la localitat, Ximo Huguet, ha anunciat que repetirà candidatura socialista a Onda en els propers comicis municipals del 2019 amb l’afany de ‘seguir construint l’Onda del futur entre tots i aportant solucions a les necessitats de la ciutadania’.


Huguet ha realitzat aquest anunci en el transcurs d’una assemblea, que ha reunit a membres de l’equip de govern i militants a la seu del partit. Posteriorment a la reunió de treball, l’alcalde d’Onda s’ha dirigit als assistents per instar-los ‘al treball comú’.


Seguiré treballant cada dia des de la responsabilitat i l’esforç per fer d’Onda una ciutat millor. Vull donar continuïtat a un projecte viu i dinàmic, que escolta i atén les necessitats dels onders, així com culminar tots els projectes de llarg recorregut que hem iniciat’, ha destacat el Secretari General de l’Agrupació Local, qui ha afegit que ‘Onda mereix un govern socialista, que governe per a les persones, garanteixca la igualtat d’oportunitats i pose les necessitats dels onders i el bé comú per damunt de tot’.


Ximo Huguet també s’ha referit a el ‘canvi en positiu’ que ha experimentat Onda en aquestos tres anys de legislatura. La reducció del deute municipal a la meitat, les inversions dels Fons Feder d’Europa, l’impuls de les polítiques socials i de foment de l’ocupació, l’obtenció de més de 9 milions d’euros en subvencions d’altres administracions o les millores en carrers i parcs a través del Pla de Millora de Barris són alguns dels exemples assenyalats pel candidat socialista.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.