El PSOE d’Onda aposta per l’impuls dels polígons industrials de la localitat

El PSPV-PSOE d’Onda aposta per l’impuls del teixit industrial de la localitat facilitant la instal·lació de noves empreses i l’expansió de les existents mitjançant la constitució d’un òrgan ambiental i territorial municipal, amb el qual l’actual equip de govern de majoria socialista ha modificat els usos i volumetries en els 12 polígons del terme municipal.

‘Amb aquestes mesures estem afavorint el creixement de la indústria, que constitueix el principal actiu econòmic i d’ocupació de la ciutat, i estem atenent les necessitats de les empreses, alhora que fomentem l’empreniment. Es tracta de vetlar per un sector estratègic capaç de generar oportunitats laborals. Hem aconseguit reduir l’atur en els últims tres anys en més de 1.000 persones, i sabem que les empreses són aliades a les quals hem de facilitar el camí per continuar rebaixant aquestes xifres’, ha manifestat Silvia Cerdà, Secretària d’Organització.

La pròxima instal·lació de fibra òptica en tots els polígons industrials és una altra de les mesures impulsades pels socialistes amb la finalitat d’oferir noves prestacions acord als últims avanços tecnològics. A més, els avantatges fiscals per creació d’ocupació amb bonificacions de fins al 50% o per produir energia procedent de sistemes sostenibles de cogeneració complementen les accions encaminades a la reactivació del teixit empresarial.

‘El sector industrial té un gran impacte en l’ocupació de la nostra ciutat, per la qual cosa anem a seguir treballant perquè el nombre d’empreses que aposten per Onda continue augmentant en aquest i en tots els àmbits. De fet, en els últims tres anys s’han tramitat llicències d’obra major per valor d’11’5 milions d’euros i, només durant aquest any, es preveuen aconseguir entre 12 i 15 milions d’inversió privada’, ha recordat Cerdà.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.